Sveta seksualnost je ciklus u kojem objedinjujem svoju ljubav prema ljudskom tijelu, seksualnosti, odnosima, kreativnosti, duhovnosti…uz moćne drevne prakse koje nas podupiru na tom putu:

Ovo je tema o kojoj se nikad dovoljno ne priča, a mene je oduvijek zanimala. Vjerovatno zato jer je uvijek bila “tabu”, a moja priroda i duša su uvijek privučene takvim temama i volim po njima čeprkati i otkrivati nebrojene dragulje koji se skrivaju ispod mulja neznanja.

Pričanje i rad na našoj seksualnosti je priča o našem postanku, o našem životu, našoj energiji, strastima koje živimo ili ne živimo, našem kapacitetu da idemo kroz život stvarajući i materijalizirajući svoje najskrivenije zamisli.

Ako ne osvijestimo i ne održavamo svoju seksualnu energiju, beživotni smo, bezvoljni, inertni, letargični i depresivni. Fali nam elana za sve, soka; strasti. Ako negiramo seksualnu energiju, negiramo samo postojanje.


Osvještavanjem ove najmoćnije energije u nama podižemo svoje postojanje na jednu puno finiju razinu gdje imamo kapacitet da neprestano djelujemo najbolje što možemo, da se dajemo 100%, da opažamo sve oko sebe i u sebi i da uistinu uživamo u ovom putovanju zvanom život.

sveta seksualnost

Ako Vas zanima kako senzibilizirati svoja osjetila, prihvatiti svoje tijelo, upoznati ga, iscijeliti svoju seksualnost, imati uvelike zadovoljavajuć odnos sa partnerom, prakticirati tantrički odnos, energetska simbolika pojedinih položaja, otpuštanje trauma i sl., dođite na ovaj ciklus i izaći ćete obogaćeni i vidno seksualno osvješteniji!

Od Vas se traži otvorenost, suradnja i spremnost na rad i preobrazbu koja zasigurno slijedi.
REIGNITE YOUR INNER FLAME!

Dijelim s VamA JEDNO ISKUSTVO SA ciklusA:


“Draga Gloria, oduševljena sam tvojim ciklusom “Sveta seksualnost”!
Upravo to mi je potrebno u ovom trenutku – sve to.
Osjećam snažne senzacije emotivnog čišćenja već nakon prvih par dana! 

Emotivna sam kao nikada u životu i sve duboko zakopano u meni polako isplivava van i čisti se.
S ovim ciklusom osjećam da idem u dubinu do srži.
Osjećam ekspanzivan duhovni rast i proširenje svjesnosti.
Sve se je poklopilo, svemir najbolje zna kad mu se prepustimo.
Duboko sam zahvalna svemiru i svim svojim duhovnim vodičima i blagoslovljena sam što postojiš i radiš ovako divan ciklus!”

Podijelite korisni sadržaj:

Similar Posts