ANIMA MUNDI centar & ashram bih opisala kao jedinstveno mjesto koje je produkt i manifestacija moje strastvene kreativnosti i ljubavi prema umjetnosti, prirodi, bojama, drugačijem.

Uređenje je razigranog slobodnog eklektičnog boho stila, s kojim jako rezonira moja indijska duša.

U prizemlju centra se nalazi mala joga dvorana, garderoba, kupaonica i soba za goste.

Prvi kat je “srce kuće”, kuhinja, dnevni boravak s malom knjižnicom i staklena soba iliti zimski vrt s prekrasnim pogledom na Papuk.

Do kuće se dolazi krasnim vijugavim puteljkom okruženim cvijećem. U dvorištu se nalazi mali voćnjak sa smokvama, jabukama, višnjama, trešnjama, dudom, orahom, malinama, jostom itd.

Jedan dio dvorišta je posvećen elementu ZRAKA kroz opuštanje u ležaljkama i uživanje u laganom povjetarcu koji te poziva da udahneš malo dublje. Drugi dio je ognjište posvećeno elementu VATRE, tamo palimo krijes i pečemo krumpire. 🙂

Element VODE je izražen kroz fontanu, a uskoro i kroz malo jezerce!

S elementom ZEMLJE se povezujemo radeći u malom organskom vrtu.

Na povlačenje možete doći individualno, u paru ili može biti prilagođen malim grupama do 8 ljudi radi osiguravanja i zadržavanja intimne atmosfere, osjećaja bliskosti i kohezije.

Najkraći boravak: 1 dan

Najduži boravak: 7 dana (ili iznimno više, ako se tako dogovorimo :))

Bit ćete smješteni u svojoj sobi na posebnom katu gdje ćete imati punu privatnost i vlastitu kupaonicu, a kada vrijeme dopušta, možete slobodno biti i vani u šatoru.

Sam prostor je vrlo ugodan, ispunjen divnom energijom, živim bojama, prirodom i stvara osjećaj ugode, lakoće i zaštite.

Pušenje cigareta, unošenje alkoholnih pića i ikakvih stimulansa, te životinjskih proizvoda nije dopušteno.

Podijelite korisni sadržaj:

Similar Posts