Mjesec volim nazivati luna jer je ipak nebesko tijelo povezano sa ženskom energijom. Lunarne mijene uveliko utječu na nas i podsjećaju na našu prirodnu cikličnost. Sve što se događa u prirodi, reflektira se u nama. Kada radimo svoju duhovnu praksu na ove energetski snažne i značajne dane, pobiremo jako puno rada i blagoslova, te se svjesnije i namjernije spremamo za ono što nam pristiže. Kroz prošlost su kulture diljem svijeta obilježavale kako kretanje sunca, tako i lune. Njegujmo taj ritual i mi!

RITUAL MLADE LUNE

“Old energy is clearing.

New energy is entering.

Great things are coming.”

Mlada luna predstavlja početak novog životnog ciklusa i daje nam još jednu priliku da “krenemo ispočetka” i svjesnije koračamo prema željenom. Ovo je vrijeme za postavljanje namjera, stoga dobro razmisli što želiš privući u svoj život u narednom razdoblju. Redefiniraj svoj unutarnji svijet, da bi se i onaj vanjski promijenio. Razmotri što više ne služi tvom najvišem rastu i dobrobiti, te poduzmi nove korake, prakse i akcije da bi se približila osjećaju usklađenosti, mira i pripadnosti.

Kadgod nam kozmičko nebo pruži priliku da započnemo novo poglavlje, kreativne energije naviru, omogućujući nam da ih koristimo za preobrazbu i oživotvorenje naših snova i želja.

Razmislite o tome što želite manifestirati u svom životu, zadržite ovu viziju jasnom u svom umu, a zatim pošaljite vibracije u Svemir pod mračnom noći Mlade lune. Sjetite se svoje moći i uloge u ovom Svemiru kao sukreatora. Znajte da ste čarobni i da zaslužujete svoje snove staviti u eter kako bi se mogli materijalizirati u Vašem životu.

SAVJETI O NJEZI ZA VRIJEME MLADE LUNE U RAKU

A sad malo o ovoj konkretnoj Mladoj luni u Raku koja nam stupa sutra točno u 19:32. Daleko od toga da sam astrolog, svemu pristupam holistički, pa tako i ovoj temi, stoga ću s Vama podijeliti neke savjete kako se iznjegovati više izvana i iznutra uz pomoć bilja, eteričnih ulja, kristala itd. Rak voli biti na ovoj slatkoj poziciji i podsjeća nas na brigu o sebi, ljubav i njegovanje. Također je vrijeme kad je utjecaj karme snažan na nas i zato se lako možemo osjetiti kao da smo gurnuti u nekom novom smjeru; stoga obratimo pažnju na sitne znakove koje nam svemir šalje, vodeći nas na put na kojem imamo priliku rasti kao ljudi i kao duše. Na meniju je puno novih događaja i prilika za nas koje će nas uskladiti s vlastitim osjećajem svrhe. Posebno obratiti pažnju na ono suptilno i skriveno, jer tamo se nalazi najveće blago za nas. Iskoristi ovu energiju da postaviš namjeru iz svoje nutrine, s velikim poštovanjem i vježbajući strpljenje. Sve nam dolazi kada vjerujemo, kada pustimo, a sebe opustimo i iskreno se prepustimo. Sve će doći, samo se uči uživati u procesu čekanja. Za to vrijeme budi sa sobom, poveži se, odveži malo od vanjskog, budi u meditaciji, zaroni u svoje unutarnje kraljevstvo i pronađi svoju muzu (sebe!!) i slušaj molitvu koju ti šapuće..

Pitanja za tebe za kontemplaciju danas, sutra… : “Kako se stvarno osjećam? Osjećam li se stabilno? Što me čini sigurnom/im? ” Budući da mjesec/luna predstavlja majku, kontempliraj na odnos s majkom i vidi načine kako ga možeš ojačati i obnoviti. Možeš kroz meditaciju svojoj majci slati ljubav. Bit će iscjeljujuće i za primatelja, ali i za pošiljatelja.

čarobna pomagala

Dijelim još neka čarobna pomagala koja ti mogu pomoći da se još više povežeš s energijom ove Mlade lune kroz meditaciju i neke svoje rituale: – budi pretežno u bijeloj, plavoj, tirkiznoj ili žutoj boji – napravi oltarić s tim dominantnim bojama/predmetima/svijećama… – skuhaj si čaj od: mente, kadulje, matičnjaka i/ili lovora – druži se s nekim od ovih kristala: rubin, mjesečev kamen, rozenkvarc, karneol, jantar, rodonit – kupi si bijelu ružu i uživaj u njenoj ljepoti i nježnosti (inače je simbol mira, mašte i pozitivnosti) -skuhaj si nešto s brokulom i peršinom (ako nisi na postu :)) – u difuzer stavi geranij/patchouli ili kamilicu

Ako želiš ovu Mladu lunu proslaviti na najraskošniji način, pridruži mi se sutra u 19h na online proslavi uz SVETI RITUAL&MEDITACIJU! Družimo se cca sat i pol vremena, kotizacija je 20 eura, snimka će biti dostupna. Ako si za, javi mi se na mail: jagdeeshkaur8@gmail.com.

Poruka ove Mlade lune: OTVORI SE NOVOME I OSJETI NEUSTRAŠIVU HRABROST KOJA DOLAZI IZ PROBUĐENOG ČISTOG SRCA!

Ljubav od mene <3

Podijelite korisni sadržaj:

Similar Posts