HOLISTIČKE MASAŽE
Tehnike s kojima radim:

  • Klasična masaža
  • Intuitivna aroma masaža
  • Ajurvedska masaža s pindama
  • Cupping masaža leđa

Uz svaki tretman u uvodu idu mini konzultacije da Vas bolje upoznam i vidim kako Vas najbolje mogu podržati u onome što Vam trenutno treba.

Želim te naučiti koliko je bitno da odvojiš vrijeme za sebe i da se opustiš.
Da napraviš nešto samo za sebe.
Da podariš hedonistički užitak i dubinski učinak svom tijelu, psihi i duhu.
Da njeguješ svoje tijelo kao hram, opustiš svoj živčani sustav i zaboraviš sve.
Prepuštaš se valu užitka i radosti jer konačno radiš nešto opuštajuće i tako željeno – za sebe.
Dođi, ne odgađaj.
Dosad si to već predugo radila/radio.

KLASIČNA MASAŽA  30/60 min


Ova vrsta masaže još je uvijek najpopularnija masažna metoda na našim prostorima, a njena primjena seže još u staro doba. Upotrebljavali su je Egipćani, Perzijanci, Grci i Rimljani, a njenu uporabu u zdravstvene svrhe preporučio je i sam Hipokat. Klasičnom masažom vrši se stimulacija mekih tkiva. Prvo se nanosi ulje, a potom slijede različite masažne tehnike i zahvati.
Ručna masaža jednostavno je nezamjenjiva, a ljudski dodir u sebi sadrži i dijagnostičku i terapijsku komponentu, djelujući kako na fiziološkoj tako i na psihičkoj razini.   

holistička masaža

INTUITIVNA AROMA MASAŽA 60 min


Tehnike koje koristimo u aroma masaži su vrlo slične kao i u klasičnoj, no s više intuitivnog i nježnijeg pristupa. Ova masaža je divna jer ujedno daje terapiju dodirom, ali i visoko kvalitetnim eteričnim uljima. Samim nanošenjem na kožu, ali i udisanjem, eterična ulja kroz nekoliko minuta prodiru u cijeli naš sustav i utječu blagotovrno na nas. Osim što ova masaža utječe na opuštanje našeg tijela, povoljno utječe i na naše emocije i njihovo otpuštanje.

PINDA SWEDA – AYURVEDSKA MASAŽA S PINDAMA 90 min


PINDA SWEDA je specijalna ajurvedska masaža koja se radi s pamučnim zavežljajima punjenim rižom i posebnom mješavinom suhih biljaka, prilagođenih za klijenta. Koža kao najveći organ našeg tijela, upija ljekovite tvari iz biljaka, koje istovremeno opuštaju, umiruju i regeneriraju naš organizam.

Benefiti ove ljekovite masaže su brojni: zagrijavanje tijela, detoksifikacija, opuštanje mišića, vraćanje pokretljivosti dijelovima tijela koji su ukočeni ili blokirani, podizanje općeg tonusa organizma, razbijanje masnih naslaga, opuštanje, otklanjanje nesanice, uznemirenosti i anksioznosti.


CUPPING LEĐA 40 min


Cupping terapija ili terapija čašama je drevna kineska metoda uklanjanja bolova u mišićima, toksina iz organizma, poboljšavanja cirkulacije i zatezanja kože.

Cupping čaše apliciraju se na bolna mjesta, te isisavanjem zraka iz istih se stvara vakuum, pomoću kojeg odižemo meko potkožno tkivo. Momentalno se prokrvljuje tkivo i postiže odlična cirkulacija tretiranog područja, što uveliko olakšava razgradnju nakupina mliječne kiseline, čak i onih najtvrdokornijih.

DOBROBITI:

  • Ublažava napetosti i djeluje opuštajuće na bol u mišićima
  • Poboljšava mišićni tonus i izgled kože
  • Potiče bolju prokrvljenost i cirkulaciju mišića
  • Opušta i smiruje živčani sustav
  • Potomaže probavu i ubrzava metabolizam
Podijelite korisni sadržaj:

Similar Posts