Mjesec volim nazivati luna jer je ipak nebesko tijelo povezano sa ženskom energijom. Lunarne mijene uveliko utječu na nas i podsjećaju na našu prirodnu cikličnost. Sve što se događa u prirodi, reflektira se u nama. Kada radimo svoju duhovnu praksu na ove energetski snažne i značajne dane, pobiremo jako puno rada i blagoslova, te se svjesnije i namjernije spremamo za ono što nam pristiže. Kroz prošlost su kulture diljem svijeta obilježavale kako kretanje sunca, tako i lune. Njegujmo taj ritual i mi!

RITUAL MLADE LUNE

“Old energy is clearing.

New energy is entering.

Great things are coming.”

Mlada luna predstavlja početak novog životnog ciklusa i daje nam još jednu priliku da “krenemo ispočetka” i svjesnije koračamo prema željenom. Ovo je vrijeme za postavljanje namjera, stoga dobro razmisli što želiš privući u svoj život u narednom razdoblju. Redefiniraj svoj unutarnji svijet, da bi se i onaj vanjski promijenio. Razmotri što više ne služi tvom najvišem rastu i dobrobiti, te poduzmi nove korake, prakse i akcije da bi se približila osjećaju usklađenosti, mira i pripadnosti.

Kadgod nam kozmičko nebo pruži priliku da započnemo novo poglavlje, kreativne energije naviru, omogućujući nam da ih koristimo za preobrazbu i oživotvorenje naših snova i želja.

Razmislite o tome što želite manifestirati u svom životu, zadržite ovu viziju jasnom u svom umu, a zatim pošaljite vibracije u Svemir pod mračnom noći Mlade lune. Sjetite se svoje moći i uloge u ovom Svemiru kao sukreatora. Znajte da ste čarobni i da zaslužujete svoje snove staviti u eter kako bi se mogli materijalizirati u vašem životu.

RITUAL PUNE LUNE


Puna Luna ima način da izvuče stvari iz nas. Ona predstavlja vrhunac lunarnog ciklusa kada doživljavamo kulminaciju energije i ima tendenciju dovesti stvari do vrhunca (pa tako i one u našim životima).

Sve doživljavamo nekako snažnije, tako da i vibracije postaju snažnije čak i na fizičkom nivou – voda u našem tijelu postaje nemirnija. Neki ljudi ovu promjenu podnose dobro, a neki ne.

Jedan od najpovoljnijih načina da se uskladimo s energijom Pune lune jest da PROČISTIMO I OTPUSTIMO što više toga je moguće (obrasce, navike, odnose, sve ono što nas ne zadovoljava, koči, stišće, svrbi…). Pri tome nadalje mislimo na svoj dom, svoje tijelo, svoj unutarnji dom, svoje emocije, svoj Um.

Uđimo u meditaciju i napravimo s namjerom Sveti ritual koji će nam pomoći da se maksimalno povežemo i iskoristimo trenutnu energiju za otpuštanje ili privlačenje onog željenog i još više – potrebitog.

Ako smo u harmoniji sami sa sobom, Puna Luna će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija – Svemir uvijek reflektira ono što nosimo unutar nas samih.

Razvijajmo i njegujmo svoj odnos s prirodom i posebice mi kao žene, svoj odnos s lunom.

Podijelite korisni sadržaj:

Similar Posts