iskustva korisnika:

Anja

Ciklus “PUTOVANJE KROZ ČAKRE” je bio prekrasaaaan!
Ispunila si sva moja očekivanja, i puno više od toga.
Baš ti hvala od sveg srca, vidi se koliko ti je stalo do ovoga što radiš!

Karlo

Želim ti se zahvaliti što si u mom životu kao netko tko me dovodi do mene samog.
Osjećam svojim bićem da si puna ljubavi i razumijevanja, što ovom svijetu neizmjerno fali, pa tako i u mom svijetu.
Ne znam koliko svjesno to činiš, no zapravo nije ni bitno.
Kada upoznaješ ljude koji ti ukazuju da je vrijedno upoznati sebe i daju ti alate s kojima to možeš; i kada vidiš da se ti ljudi bore za svijet za koji svaka od naših duša gladuje, onda je to nešto od čega se meni srce topi.
Činiš ogromne i prekrasne stvari za mene i sve nas.
Ovime sam ti htio reći: cijenim tebe, tvoj rad, tvoju smirenost i želju da pomogneš drugima. Čeka me dugi put i zaista sam presretan što na tom putu upoznah tebe.

Jelena

Svakako nastavljam pratiti tvoj rad, obožavam te, prekrasna si duša i uvijek mi izmami osmijeh na lice tvoj svijet, na kojem ti malo i zavidim jer izgleda nestvaran koliko je dobar!

Janja

Neizmjerno sam zahvalna dragoj Gloriji što mi je otvorila vrata svog predivnog centra ANIMA MUNDI.
Od prvog trena dolaska znala sam da sam na pravom mjestu.
Iako me Gloria upoznala sa Kundalini praksom prije nekoliko godina, ponovo sam se podsjetila koliko je moćna i duboka! Cijelo povlačenje teklo je u sinkronicitetu uz Glorijinu podršku u svakom trenu i na svim razinama. Svi obroci bili su super ukusni, spremljeni s puno pažnje i ljubavi. Cacao ceremonija me oduševila, akupunktura donijela odlučnost u namjeri, krijes odnio sve što je trebalo otpustiti…
Od vikenda sam dobila daleko više nego sam se nadala, tijelo i duša su se rasplesali, oživjeli, napunili energijom i životnošću.

Mario

Sam centar je odraz Glorijine duše; šaren, veseo, posvećen i pun ljubavi za svakoga.
Iskustvo povlačenja je za mene bilo transformativno. Donijelo mi je spoznaje o vlastitim ograničenjima koje sam nastavio iscjeljivati kroz daljnju praksu Kundalini joge.
Dobrodošli su svi čistoga srca!

Lana

ANIMA MUNDI is such a vibrant and charming place, much like the owner, Gloria! Her lessons and programs are incredibly tailored to what every individual needs and she has a deep knowledge and respect of the various yoga, kundalini, and shakti practices.
A visit to ANIMA MUNDI and a chat with Gloria will make you feel reinvigorated and taken care of, and it’s both great for beginners who are first foraying into yoga and more advanced practitioners who want to discover an integrated practice.
5 stars all the way; hope to see you soon again!.

Arijana

Smijeh i pozitivne vibracije prožimale su prostoriju dok smo sudjelovale na izvanrednom tečaju ayurvedskog kuhanja, vježbanju kundalini joge i zvučnoj kupki koju nam je priredila Gloria Zacskai, prekrasna mlada žena koju smatram najhrabrijom osobom koju sam ikada upoznala. Njen život i filozofija nadahnjuju, a njen holistički centar Anima Mundi u Daruvaru je impresivan životni projekt kojeg gradi samostalno. Njen neustrašivi duh i beskompromisna odlučnost daju joj vjetar u leđa i snagu da hrabro pliva protiv struje.
Istaknula bih Gloriu (poznatu i kao Jagdeesh Kaur) kao moju veliku inspiraciju. Njezina strast prema zdravom životu, duhovnom razvoju i podržavajućoj prehrani bila je opipljiva tijekom cijelog događaja.
Sudjelovale smo u vježbanju Kundalini joge, koja uz fizičke vježbe uključuje i pjevanje mantri. Za mene je to bilo iznimno ugodno iskustvo, jer rijetko imam priliku zapjevati i osjetila sam koliko me to oslobađa. Korištenjem tehnike “vatrenog daha”, cijelo nam se tijelo razgibalo i ugrijalo, a emocije se otpustile. Nakon toga nas je Gloria ugodno ušuškala, pokrila dekicom i stavila nam jastučić od lavande preko očiju…, a tada je započela čarolija.
Tijekom zvučne kupke, Gloria je koristila raznovrsne instrumente poput gonga, šuškalica, rain sticka, kristalne harfe, tibetanskih zdjela i handpana. Zvukovi su nas prenijeli u neki drugi svijet, gotovo trans i doživjela sam predivne boje i potpunu relaksaciju. U zvučnoj kupki uživao je i njezin predivni plavooki mačak koji je jednostavno zaspao na jastučiću pored nas. Gloria nam je zatim poslužila zdrave grickalice, prefini čaj te izvorsku vodu natopljenu limunom i svježim biljem, što nas je osvježilo.
Nakon vježbanja, ili bolje rečeno meditacije u pokretu, bacile smo se na pripremu ručka prema ayurvedskim receptima. Namirnice od kojih smo pripremale obrok od juhe do deserta bile su organske i lokalno uzgojene. U maloj toploj kuhinji, nas četiri žene smo se osjećale ugodno, kao da smo se vratile u neka davna vremena kada je zajedničko pripremanje hrane bilo uobičajeno i dragocjeno iskustvo. Kao šlag na kraju, ručale smo u njezinom vrtu, koji je ispunjen veselim bojama, zelenilom i pjevom ptica. Nahranjena su nam bila sva čula i emocije, ne samo tijelo.
Ova jedinstvena kombinacija ayurvedskog kuhanja, kundalini joge i zvučne kupke stvorila je magičnu atmosferu koja je nadmašila sva moja očekivanja. Osim što smo stekle vrijedno znanje o ayurvedskoj kuhinji, povezale smo se kao grupa, podržavajući i inspirirajući jedna drugu na našim individualnim putovanjima prema zdravlju, obilju i blagostanju.
Hvala Gloriji na njenom predanom radu, posvećenosti i nevjerojatnoj energiji koju je prenijela na sve nas. Preporučujem svima koji su u potrazi za cjelovitim pristupom životu i zdravlju da posjete holistički centar Anima Mundi i dožive istinsku transformaciju pod Glorijinim vodstvom.

Doris

Nekoliko puta sam posjetila centar Anima Mundi i svaki put sam srdačno dočekana i počašćena. Samo riječi hvale imam za našu divnu Gloriu koja istinski iz srca radi ono što voli, a to se odražava na uslugu koju dobijete. Isprobala sam kundalini yogu i energetske tretmane koji su bili odlični, a ono što mi se najviše dojmilo je mjesečni ciklus meditacije koji smo radili tokom cijelog siječnja svaki dan. Tople preporuke svima! Hvala draga Gloria što si mi ukazala na važnost brige o sebi na jednoj dubljoj razini.

Katrin

Oaza usred Daruvara! Divno mjesto šarenila, kreativnosti i mira, odlični holistički programi i najbolja voditeljica. Mjesto koje iscjeljuje!
Obavezno posjetiti ako se nađete u Daruvaru.

Bruno

Ponekad čovjek zaglavi u životu ili nekim njegovim aspektima, u životnom prostoru ste okruženi pojavama i preprekama nejasnog obrisa.
Redovno odlazeći na zvukoterapiju, malo po malo počele su se vraćati “boje” i mir koji sam odmah počeo primjećivati. Počeo sam se osjećati izvrsno u svom tijelu. Koncentracija/fokus je bivao duži a komunikacija bolja.
Sve se događa s razlogom i ništa nije slučajno pa tako i susret sa ugodnom zvučnom kupkom. Od srca Vam preporučujem odlazak na zvučnu kupku.

Ivana

Nedjeljni rani sat Kundaini joge kod Glorie u holističkom centru Anima mundi najbolja je stvar koju možete priuštiti svom umu, duhu i tijelu. Osim toga, svakako preporučujem da posjetite centar i priuštite si opuštanje uz zvučnu kupku i sastanak sa svojom dušom, uživate u svježem zraku nedaleko grada i pozitivnoj energiji divne joga učiteljice!

Ines

My boyfriend and me had the chance to spend some time here with Gloria. We discovered kundalini yoga, tea ceremony and soundbathing. It was so worth it!  We can definitely imagine coming back here someday!

Emica

U posebnom prostoru centra ANIMA MUNDI u Daruvaru, iako je nedjelja, doživjela sam da me se tretira kao Boginju.
Gloria Zacskai je čudesna žena koja mi je napravila toliko snažan i otpuštajući tretman uz pomoć eteričnih ulja i na njoj poseban način. Posula me laticama, dočekala mirisnim čajem i ručkom.
Odlično dozirajući, sve što je napravila me oduševilo! Već dugo nisam dobila tako osobnu i energetski snažnu podršku. Koje znanje i iskustvo ove mlade žene!
Ako navratite u Daruvar, moja preporuka je potražite je, šteta je da nemate ovo iskustvo!
Uskoro organizira ANIMA MUNDI – festival yoge, plesa&ostalih čudesa, prilika da doživite čaroliju na veselom brijegu!
Hvala Gloria na magičnoj, posebnoj nedjelji i iskustvu.

Helena

ANIMA MUNDI, predivan holistički centar i ashram!
Draga Gloria, sve što radi, radi otvorenog i čistog srca punog ljubavi i razumijevanja. Samim time i centar je takav.
Vjerujem da će ovdje svatko pronaći nešto za sebe.Iskreno, s otvorenim srcem preporučujem sve alate kojima Gloria barata. Dođite i uvjerite se sami!

Klara

Vikend je bio ispunjen smijehom, izvrsnom vege hranom i praksama vani na svježem zraku u zelenilu. Gloria je prekrasna, puna ljubavi, dobrote i mira. 
Puna preporuka za sve koji se žele više približiti svojoj nutrini. Za mene je to ispunjavajuće iskustvo kojemu se vraćam!

Jelena

Sretna sam što sam imala prilike provesti jedan divan dan u Glorijinom divnom centru. Gloria je iznimna osoba koja svojom osobnošću, karizmom, i predivnom toplom energijom učinila moj boravak kod nje predivnim. Napunila sam baterije, jela fina divna jela, bila na predivnim praksama i vratila se doma sretna, ispunjena i spremnija za svakodnevicu.
Svakako se vraćam!

Maria

Magical vortex of whimsy, creative embodiment and deep connection to beauty, spirit, and purity that uplifts and heals. Nurturing for the heart and soul, from food, to practices, to just being in beauty. This place truly feels like a gateway to the new paradigm  living, it will be exciting to watch it unfold!

Podijelite korisni sadržaj: