REIKI

Reiki je japanska tehnika iscjeljivanja energijom. 

Prevladavajući oblik reikija koji se danas prakticira diljem svijeta, poznat i kao Usui reiki, kreirao je dr. Mikao Usui početkom 20. stoljeća. 

To je komplementarni ili alternativni zdravstveni pristup. 

Reiki ne liječi izravno bolesti, već se koristi kao način upravljanja simptomima i poboljšanja općeg blagostanja.

Tijekom reiki sesije, praktičar stavlja svoje ruke ili izravno na Vas ili malo iznad Vas kako bi doveo do iscjeljenja. 

Smatra se da je praktičar u stanju stimulirati prirodne sposobnosti iscjeljivanja Vašeg tijela.
Temelji se na ideji da svi imamo nevidljivu “energiju životne sile” (chi, ki, prana) koja teče našim tijelima i utječe na sveukupnu homeostazu.

KRISTALOTERAPIJA

Kristaloterapija je vrsta alternativne prakse iscjeljivanja koja uključuje korištenje kristala za promicanje fizičkog, emocionalnog i duhovnog blagostanja. 

Vjeruje se da svaki kristal ima svoju jedinstvenu energiju i vibracijsku frekvenciju, koja se može koristiti za pomoć u ravnoteži i usklađivanju čakri ili energetskih centara u tijelu.

Tretman je jako blage prirode i izgleda tako da se na tijelo nježno polažu određeni kristali pogodni za dijelove tijele ili emocije na kojima klijent želi raditi.

Suptilna i ugodna metoda.

Za prirodne znanosti, kristali su prekrasna riznica informacija o geologiji našeg planeta. Za kristaloterapiju, kristali i drago kamenje su izvori svjetlosti, energije i vibracija.
Svaki mineral je mali svemir i tijekom stoljeća, kristali su pomagali i nastavljaju pomagati ljudima u liječenju, zaštiti, harmonizaciji i duhovnom razvoju fokusirajući se na kozmički sastav. 

Terapeutski učinak kristala oslobađa ustajalu energiju i negativne utjecaje na emocionalnoj i mentalnoj razini. Ujedno nam pomažu da se produbimo u svoju nutrinu, shvatimo temeljne istine o sebi kako bismo postali sposobniji svjesnije odlučivati o svom životu i zdravlju.

Podijelite korisni sadržaj:

Similar Posts